O nama

Preduzeće „ProLOGIC Computers“ d.o.o. formalno je počelo sa radom tokom februara 2005. godine. Stalni sastav preduzeća ProLOGIC Computers čine ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u svetu računara, mreža i WEB dizajna.

ProLOGIC Computers

Uzimajući u obzir višegodišnje iskustvo koje posedujemo kao i ljubav prema novim tehnologijama, sinergija koja je usledila, kao posledica svega, nametnula se kao logična potreba za nastavkom plasmana stečenih znanja ali i iskustava u odabranim oblastima.

Kao mlad tim, pun elana i svežih ideja, ProLOGIC Computers d.o.o. ima čvrstu nameru da uvek beskompromisno postavi kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda i usluga kao imperativ dobre i sigurne saradnje sa svojim klijentima. U vremenu kada se ni kvalitet proizvoda ni kvalitet usluga ne stavljaju uvek na prvo mesto, ProLOGIC Computers d.o.o. teži da svoje visoke standarde postavi kao etalon kvaliteta.

Volimo svoj posao i radujemo se saradnji i budućim, uspešnim projektima sa Vama!

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.prologic.rs je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd.