Profesionalni Web dizajn

Mnogo je razloga zašto je u današnje vreme neophodno da i Vaš posao ima prisustvo na globalnoj mreži - Internetu. Dobro i efikasno dizajniran sajt pruža mogućnost Vašim klijentima, i onima koji će to tek postati, da steknu uvid u ono čime se Vaša firma bavi, koje su joj reference, proizvodi, planovi i uopšte kako ste pozicionirani u poslu.

profesionalni web dizajn

Dostupnost 24/7/365


Obilju informacija o Vama, koje su preko sajta dostupne zainteresovanim ljudima iz celog sveta, moguće je pristupiti 24 sata, 7 dana u nedelji, 365 dana godišnje, nevezano od radnog vremena, lokacije na kojoj se nalazite i drugih ograničavajućih faktora. To znači da sajt, u formi virtuelne prodavnice, koja nudi proizvode i usluge vaše firme, može sam sebe da isplati za veoma kratko vreme i to za mali deo iznosa koji inače nosi rentiranje prostora i ostali troškovi vezani za uobičajeni način poslovanja. Sve pristupačnije cene brzog interneta i mrežna pokrivenost teritorije u našoj zemlji svakako doprinose ovom trendu.

Predstavljajući na taj način klijentima informacije o sebi, Vi možete efikasnije iskoristiti vreme i skoncentrisati se na vodjenje posla kojim se bavite. Velike uštede novca takodje su bitan faktor pri donošenju odluke o prisustvu na Internetu. Pomislite samo na cene oglasa u časopisima ili veličine budžeta neophodnih za TV kampanje. Novine izlaze dnevno, nedeljno ili mesečno, a prosečan čitalac posle prvog prelistavanja retko ponovo pregleda isti novinski sadržaj a Vi svaki put ponovo plaćate.

Prave TV kampanje koje donose rezultate veoma su skupe i vrlo često nedostupne ili neprimerene poslu kojim se bavite. Nasuprot tome je ulaganje u Web sajt koje osim inicijalnih, precizno dogovorenih i planiranih troškova, podrazumeva skromna mesečna izdvajanja, naročito kada se ima u vidu kolika je potencijalna, globalna, publika.

Želimo da u dogovoru sa Vama precizno ustanovimo koje su Vaše potrebe i da Vam na taj način pružimo profesionalno i efikasno prisustvo na globalnom i lokalnom nivou. Obezbedili smo vam hosting, registraciju domena ( npr. www.imefirme.com ) kao i sve neophodne prateće radnje kako bi vaš sajt što pre zaživeo na Internetu. Pogledajte naše pakete po sistemu Ključ u ruke!

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.prologic.rs je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd.