Professional

Paket ProLOGIC PROFESSIONAL je paket mesečnog nivoa održavanja računara i opreme koji Korisniku daje dodatni komfor u obavljanju delatnosti, obezbedjujući mu adekvatnu tehničku podršku u cilju visoke funkcionalnosti celokupnog sistema.

Mimo predvidjena 4 dolaska sa zadržavanjem do 3 časa po dolasku, 4 incidenta sa zadržavanjem do 2 časa po dolasku i 8 telefonskih incidenata koji se ne naplaćuju jer su sastavni deo paketa, Korisnik ima mogućnost dodatnih incidenata po povlašćenim cenama. U tom slučaju se svaki dolazak zaračunava u dinarkoj protivvrednosti od 10€ i svaki započet sat na lokaciji Korisnika u protivvrednosti od 10€. Maksimalan rok za odziv Provajdera je 8 časova.

Paket obuhvata:

 • 4 redovna dolaska (svakih 7 dana) sa trajanjem do 3h po dolasku
 • 4 incidenta sa dolaskom kod Korisnika sa trajanjem do 2h po incidentu
 • 8 incidenta putem telefona
 • Cene usluga mimo redovnih dolazaka:
  cena dolaska - 10€
  cena svakog započetog sata - 10€
 • Cena održavanja po kompjuteru u odnosu na ukupan broj:
  1-10 (35€), 11-25 (30€), 26-50 (20€), 51-100 (15€), >100 (10€)
 • Vreme odziva - maksimalno 8h

Paketi održavanja opreme

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.prologic.rs je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd.