Standard

Paket ProLOGIC STANDARD je paket mesečnog održavanja računara i računarske opreme sa dodatnim pogodnostima za Korisnika. U okviru ovog paketa cenom su predvidjena 2 redovna dolaska na lokaciju Korisnika, dva puta u toku meseca, u unapred dogovorenim terminima. Vreme zadržavanja je do 3 časa po dolasku. Takodje je predvidjen preventivno - servisni pregled računara i opreme obuhvaćene Ugovorom, dva incidenta (dva poziva korisnika po potrebi, mimo standardnog perioda preventivnog pregleda) sa zadržavanjem do 2 časa po dolasku i dva telefonska incidenta (pozivanje Provajdera putem telefona u cilju rešavanja problema).

Pored predvidjenih dolazaka i usluga, koje se ne naplaćuju jer su sastavni deo paketa, Korisnik ima mogućnost dodatnih incidenata, po potrebi. U tom slučaju se svaki dolazak zaračunava u dinarkoj protivvrednosti od 15€ i svaki započet sat na lokaciji Korisnika u protivvrednosti od 10€. Maksimalan rok za odziv Provajdera je 24 časa.

Paket obuhvata:

 • 2 redovna dolaska (svakih 14 dana) sa trajanjem do 3h po dolasku
 • 2 incidenta sa dolaskom kod Korisnika sa trajanjem do 2h po incidentu
 • 2 incidenta putem telefona
 • Cene usluga mimo redovnih dolazaka:
  cena dolaska - 15€
  cena svakog započetog sata - 10€
 • Cena održavanja po kompjuteru u odnosu na ukupan broj:
  1-10 (30€), 11-25 (27€), 26-50 (25€), 51-100 (20€), >100 (15€)
 • Vreme odziva - maksimalno 24h

Paketi održavanja opreme

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.prologic.rs je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd.