Mreže i mrežni projekti

Razvojem informatičke industrije nametnula se svakodnevna potreba za brzom razmenom podataka izmedju najrazličitijih IT uredjaja, kao i za korišćenjem zajedničkih periferija u cilju smanjenja ukupnih troškova. Da bi ovo bilo moguće, neophodno je računare medjusobno povezati u računarsku mrežu.

Preduzeće ProLOGIC Computers ima višegodišnje iskustvo u oblasti projektovanja i instalacije mrežnih rešenje poštujući najsavremenije svetske standarde u ovoj oblasti.

mreže i mrežni projekti

Na osnovu vaših zahteva i potreba možemo izvršiti detaljnu analizu a potom i projektovanje kompletne mrežne infrastrukture u vašem preduzeću. Nakon predstavljanja projekta i vašeg odobrenja, izvršićemo instalaciju aktivne i pasivne mrežne opreme, programiranje i puštanje u rad. Ukoliko to želite, obezbedjujemo testiranje i sertifikaciju kompletne mrežne infrastrukture.

ProLOGIC Computers će vam obezbediti kvalitetno mrežno okruženje prilagodjeno vama i vašoj firmi, pri tome imajući u vidu sve vaše sadašnje i buduće korisničke potrebe.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.prologic.rs je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd.