Dobrodošli

Na našem web sajtu pronaći ćete sve bitne informacije o tome kako mi možemo da pomognemo vašoj kompaniji, firmi, radnji ili preduzetničkom poduhvatu, da ICT sistem funkcioniše besprekorno.

To je samo jedna polovina priče, jer da bi Vaš posao bio dostupan što široj publici on mora imati svoju poziciju na Internetu gde se danas sve i dešava. Tu opet nastupamo mi. Za Vas smo pripremili veoma dostupne Web sajt pakete.

Koncept Web sajt paketa će vam omogućiti da za kratko vreme i uz minimalna početna ulaganja stupite na globalnu scenu u punom sjaju.

Prepustite nama brigu o tehničkom delu Vaše firme i dozvolite nam da Vas na Internetu predstavimo vašim korisnicima. Na taj način Vi možete da se fokusirate na ono što je najvažnije, na svoj posao!

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.prologic.rs je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd.